Stichting Wishing a Wonder NL12 RABO 0317 22 16 55

Spirituele vruchtbaarheid? Wat zegt je hogere ik?

Als je wens zo groot is en je wilt antwoorden ga je op zoek..zowel medisch als.alternatief maar het mooiste is spiritueel.. je hogere ik..dat je antwoorden mag krijgen op je diepste wens en verlangen.. De amtwoorden zitten al jaren dan wel.eeuwen in jezelf.. na een sessie van ruim 6 uur mocht ik contact maken met mijn hogere ik.. Eerst veel vertellen en je toelaten in je ziel..je ervaringen..je los maken van het bewuste.. dit onder professionele begeleiding..voelde me zo 1 met elk verleden.. de algemene vraag van waarom zijn we hier is puur om je karma alle facetten van ke levenloop in je ziel te doorlopen.

Om je zo.te verrijken en leren van je fouten

4 levens heb ik voorbij zien komen..allemaal andere tijden en andere gedaantes zowel lichamelijk als.energie.. mijn dochter heb ik mogen krijgen omdst haar ziel bekend is in onze ziels en bloedband.. Zij het wonder dat Eva heet.. moest.terug komen..maar.de.roeping om een 2de zou een heftige disbalans brengen in de gezondheid van de.2de.. daar waar ik 9 x zwanger van ben geweest..is in rust en ik moet haar laten rusten .

Ondertussen mag ik.de.grootste karma compensatie van al.mijn gemis doen door.Wishing a wonder..de.opdracht is om 800 mensen te helpen om een zieltje in een baby te mogen ontvangen en dat is de mooiste wens en wens die ik wil volbrengen om mijn lessen in te lossen.. En in een volgend leven met veel liefde weer een baby mag ontvangen.. En het is niet zweverig. Helemaal.niet..het verklaard mijn doel op.deze.aarde in deze tijd!! Ik voel me.sterk en nieuw leven om te geven aan jullie allemaal..mocht iemand de gelijkenis willen zien.van wat ik bedoel met.terugkerende bloed en zielsband verwant laat het me.weten dan sruur ik je een pb..En als je ook zo een mooie sessie wilt??kan dat het is dubbel en dwars waard

Meer weten kijk op www.qhht-nederland.nl